Informatie

Doelstellingen

Het vergroten van zichtbaarheid en acceptatie van de LHBT-gemeenschap binnen de gemeente, regio en het land. Het vergroten van het onderlinge begrip als het gaat om diversiteit. Dat zijn belangrijke doelen. Hierdoor komt Gouda (weer) als tolerante stad op de kaart. Als een stad waar de vrijheid om te zijn wie je bent vanzelfsprekend is. Een stad waar we – ondanks alle verschillen – gelijkwaardig en gerespecteerd kunnen samenleven.

Om de organisatie mogelijk te maken is de Stichting Roze Zaterdag 2018 Gouda opgericht. Met de evenementen in het Roze Jaar richt de stichting zich op de LHBT-gemeenschap en op alle inwoners van de stad Gouda en de regio Midden-Holland. Daarnaast zal de Roze Zaterdag op 23 juni 2018 een nationale en internationale uitstraling hebben. 

Bestuur Stichting Roze Zaterdag 2018 Gouda

Het bestuur van de Stichting Roze Zaterdag 2018 Gouda bestaat volledig uit vrijwilligers. 

Voorzitter: Cees van Treijen

Secretaris/Vrijwilligers: Jan Geerink

Penningmeester: Berk Özer

Educatie: Tamara Rosenbach

Marketing, Communicatie & Programmering: Nick Faken-de Vries 

Meer informatie en contact

Sponsor worden of doneren

Voor de organisatie van het Roze Jaar is natuurlijk geld nodig. De Stichting Roze Zaterdag 2018 Gouda is volledig afhankelijk van subsidies, fondsen, sponsoring en donaties. Wil je direct doneren? Dat kan hier. Bezoek je onze website namens een bedrijf of organisatie? Bekijk dan onze sponsorbrochure. Mocht je met ons in gesprek willen over de mogelijkheden, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

De Stichting Roze Zaterdag 2018 Gouda heeft officieel de ANBI-status. Dit betekent dat je extra belastingvoordeel kunt halen uit de giften die je doet. Meer weten? Kijk dan hier!

Vrijwilliger worden

Wil je helpen bij de organisatie van het Roze Jaar? Graag! Er zijn een hoop handen nodig om het Roze Jaar tot een succes te maken! Van kleine klusjes, tot volledige programmaonderdelen, je kunt het zo gek niet bedenken en het moet geregeld worden! Wil jij meer weten over wat je precies kan doen voor het roze jaar? Stuur ons een mail en we vertellen je alles over de mogelijkheden! Voor nu, bedankt voor je hulp!